Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Üretimde münteşir olarak kullanılan dü tip yangın merdiveni vardır: z tipi ve dairesel merdivenler. Z tipi merdivenler çoklukla çok katlı binalarda yeğleme edilirken dairesel merdivenler az katlı konutlar sinein elan uygundur.

Binalarda bulunan yangın bapları ve ana bapların huzurı esna yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği gibi, bir odanın kucakindeki farklı bir göz kapısı da kabil.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat eminği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve hayat kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen dokumada yapım yazar, montaj ve tamir proseslerinde vacip mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de uhde düzenıyoruz.

Yatay Boşaltma bölümlerinin ayrılması: Kullanım kayranı degajelemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz gayrı bir kompartmanda korumayı yalnızçlar.

Yangın merdivenine evetğu kadar yangın bapsına da talepler son zamanda artarak devam etmektedir. Eminği henüz okkalı önemseyen bir cemiyet haline gelmiş olmamız firmalardan taleplerinde artmasına sebep olmaktadır.

Bu sebeple bina süresince rastgele bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim kapılar, yapı ile dış mekanı emniyetli şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emniyetli alana intikalini önler. Daha detaylı ele kızılındığında yangın bapsı özellikleri beyninde;

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar kullanma saatleri haricinde hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

şayet bir bapnın yangına dayanıklılık Yangın Çıkış Kapısı dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak ivedi çıkış kapısı adına yapı huzur aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe bakarak ciğerstrüktürsı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan henüz ince kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının hediyeı henüz buna bandajlı olarak elan bozuk olmaktadır.

Yangın Bapsı Kesinlikle Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına ilişkilı olmakla yan yana oldukça geniş üretilir. İnsanların panik anında hızla tahliye olmasını sağlayan bu boyut dirilik kaybı olmaması karınin önemlidir.

Yangına dayanıklı bapları ve çerçeveleri temelı lisanları ve sertifikaları almış tamamlanmak zorundadır. Bu kalite standartları Yangın Kapısı il olarak Türk Standartlarıdır eğer yoksa, USA NFDA 80 ölçünı, EN ve CE standartları temel kızılınabilir bunun dışında talihçe yayınlanan yönetmeliklere makul olmalıdır.

Yangın merdivenini mütemmim unsurlardan bir tanesi kuşkusuz ki baplardır. Bu kapılar 360 not ısıya dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 zaman arasında güvende tutmaktadır. Bunun sebebi bapların genleşmeye iyi halde üretilmeleridir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page